محل تبلیغات شما
تو نگاهت عشق رو دیدم طپش قلب رو شنیدم توی جاده های احساس من به عشق تو رسیدم تو کتابا عشق و خوندم عکس خورشیدو سوزوندم جای خورشید تو کتابا نقش چشماتو نشوندم توی شب های منو تو لب عاشق بی صدا نیست توی دنیای منو تو واسه غم ها دیگه جایی نیست تو همون عشقی که با تو عشق و کینه ها میمیره از تو دستای لطیفت مرغ شادی پر میگیره تو نگاهت عشق رو دیدم طپش قلب رو شنیدم توی جاده های احساس من بهه عشق تو رسیدم تو کتابا عشق و خوندم عکس خورشیدو سوزوندم جای خورشید تو کتابا نقش چشماتو نشوندم  ائن شعری بی نشونه نه طب داغ شبونه خونه عشقه توی رگ ها که از عاشقی میخونه بی تو تنها خواهش من گرمی نوازش من سر رو سینه هات میزارم ای همه آرامش من

پرستوی من دوست دارم خیلی داغونم خودت میدونی تو چه حالیم خودت میدونی تا آخر دنیا دوست دارم فقط همین پرستو دوست دارم عشق من میخوام بیام ببینمت ولی تو شاید نتونی منو ببینی در هر صورت ازت خواهش میکنم هر روز جلو مدرستون که تعطیل شدی 2 دقیقه صبر کن شاید دیر رسیدم معلوم نیست کی میام ولی میام قول میدم نگاهتو ازم نگیر پرستو دوست دارم عاشقونه میپرستمت همین بای عشق من بای تربچه بد جور خیده شده خدا نگه دارت باشه

انشا الله خدا هیچ وقت ازت نگذره

دوست دارم فقط همین

بازم پارک ولی با حضور سامانه ارشاااااد!

تو ,عشق ,دوست ,رو ,توی ,کتابا ,دوست دارم ,تو کتابا ,عشق و ,عکس خورشیدو ,خورشیدو سوزوندم

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

هنرستان ایران